Didim Belediyespor’dan Destekçilerine Teşekkür

Didim Belediyespor’dan Destekçilerine Teşekkür

Bölgesel Amatör Ligi’nde 5.sezonunu tamamlayan ve 10. Grupta topladığı 43 puanla ligi 3. Sırada bitiren Didim Belediyespor’da Başkan Bedri Altıntaş, sezon boyunca takıma destek olan kurum ve kuruluşla...

Bölgesel Amatör Ligi’nde 5.sezonunu tamamlayan ve 10. Grupta topladığı 43 puanla ligi 3. Sırada bitiren Didim Belediyespor’da Başkan Bedri Altıntaş, sezon boyunca takıma destek olan kurum ve kuruluşlar ile taraftarlarına teşekkür etti.

Bu yıl BAL 10. Grupta mücadele eden ve ligi 43 puanla tamamlayıp 3. Sırada tamamlamasına rağmen play out oynayarak BAL’da mücadele etmeye hak kazanan Didim Belediyespor’da Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sezon içerisinde kulübü destek olan kurum ve kuruluşlar ile taraftarlarına teşekkür etti. Başkan Altıntaş yaptığı açıklamasında “ Bizlerin her zaman yanında olup, Maddi ve Manevi Desteklerini esirgemeyen Didim Kaymakam’ız Sayın İskender Yönden’e, Didim Belediye Başkan’ımız Sayın Ahmet Deniz Atabay ve Ekibine, Didim İlçe Emniyet Müdür’ümüz, Sayın Özgür Selçuk ve Değerli Personelini, Didim gençlik ve Spor ilçe personelini, Didim Atatürk Stadında görev alan Arkadaşlarımızı, Futbol Ana sponsorumuz Güven Emlak Kuruluşu adına Sayın Burhan Teke ve Mustafa Teke Kardeşlerin, Maddi ve Manevi Desteklerini, Mavi-Beyaz Takım Formalarımızı alarak, maddi ve manevi destek yapan Didim İş adamlarını, esnafımızı, taraftarımızı, evimizde ve deplasman da iyi günde kötü günde tribünleri gelip Didim Belediyespor Takımını destekleyen spor severlerimizi taraftarlarımızı ve tüm halkımızı Didim Belediyespor yönetim kurulunu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağ olun, var olunuz. 2016/2017 futbol sezonunda, Bölgesel Amatör Liginde 6.sezonunu yaşayacak olan Didim Belediyespor Camiamızı, hayırlı ve uğurlu olması diliyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.