Didim Belediyespor’un İçin Yardım Yemeği Düzenlendi

Didim Belediyespor’un İçin Yardım Yemeği Düzenlendi

Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Didim Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla yemek düzenlendi.

- Bölgesel Amatör liginde mücadele eden Didim Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla yemek düzenlendi.

BAL’da mücadele eden Didim Belediyespor için Kulüp yönetimince bilet satışı yapılarak yemek düzenlendi. Yemeğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ercan Atasoy, CHP’li Meclis üyeleri, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve yöneticiler, Oda ve Meslek örgütü temsilcileri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, turizmciler ve işadamları katıldı.

Yemekte konuşan Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş Didim Belediyespor’un Bölgesel Amatör lig 8 grupta mücadele ettiğini ve yönetim olarak yeni olduklarını belirterek “bu süreçte Didim Belediyemiz bizlere destek oldu fakat kulübe katkı sağlanması amacıyla bu yemeği düzenledik. Amacımız İlçemizi spor camiasında da tanıtmak ve adını duyurmak. Bu yalnız değil sizlerle beraber yapabiliriz. Bu yıl bütçe anlamında yaşadığımız sıkıntılardan dolayı bu yemeği düzenledik. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise sporun birleştirici özelliğine vurgu yaparak “Kulüpler arasında yaşanan bu yarışı bir tatlı rekabet olarak görüyoruz. Önemli olan bize göre spor yapmak. Bunu da iyi şekilde örnek olarak yapmak. Futbol bu anlamda spor camiasında önemli bir konumda ama dipsiz bir kuyu. Gelirin arttığı kadar giderin arttığı bir dal; Bizlerde belediye anlamında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Atabay konuşmasında yemeğe gelen Yenihisarspor yöneticilerine de seslenerek “Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sporu siyasete alet etmeyeceğiz. İmkanlar arttıkça herkese eşit şekilde yardım yapacağız. Sadece bir kulübe değil her kulübe yapacağız ama şartla geliştikçe bunlar olacak. Sadece futbola değil her türlü branşa destek olacağız. Bu yemeğin bu anlamda katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

FORMA VE TOP SATIŞI

Konuşmaların ardından Didim Belediyespor’a ait 2 forma ile bir futbol topu satışa çıkarıldı. Formaların ilkini 850 TL’ye Özgür Deniz, diğer formayı bin 100 TL’ye Elit Emlak sahibi Dilaver Demir satın aldı. Futbol topunu ise 2bin 500 TL’ye Aykar İnşaat sahibi Ali Aykar satın aldı. Ardından kulüp için bağış toplandı. Yemek Grup Eflatun’un söylediği parçalarla gecenin ilerleyen vakitlerine kadar sürdü.

DİDİM BELEDİYESPOR’UN İÇİN YARDIM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

DİDİM BELEDİYESPOR’UN İÇİN YARDIM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.