Didim Belediyespror 30. Yılını Yemekle Kutladı

Didim Belediyespror 30. Yılını Yemekle Kutladı

Didim Belediyespor Kulübü, kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla bir yemek düzenledi.Yemeğe katılımın az olmasını eleştiren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay spora sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yaptı...

Didim Belediyespor Kulübü, kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla bir yemek düzenledi.

Yemeğe katılımın az olmasını eleştiren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay spora sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yaptı. Yemekte Didim Belediyespor adına açık artırmayla forma satışı yapıldı; çekiliş düzenlendi.

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Didim Belediyespor kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla bir yemek düzenledi. Dün akşam saat 20:00’de D-Marin yatch clubte düzenlenen yemeğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP’li Meclis üyeleri, Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, kulüp yöneticileri ile bilet alan davetliler katıldı.

Yemekte konuşan Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Kulüp olarak bugün 2. sıradayız. 9 branşta mücadele ediyoruz. 11 tane altyapı takımımız var. Diğer kulüpler gibi bizde maddi sıkıntı yaşıyoruz. Didimspor’u bir üst lige çıkarmalıyız. Bunu yapmak sadece bizim belediyenin yada kamunun sorunu değil bu herkesin sorunu olmalı. Didim’de spor yapacak hepimizin çocukları; ön yargıları yıkalım ve buna çözüm bulalım. Bir puan farkla 2. sıradayız ve ligde iyi yerlere gelmek için elimizi taşın altına koymalıyız. Bize katkı sunan firmalar var ama yeterli değil diğer işadamlarının da bu konuya eğilmelerini istiyoruz. Bugünkü duyarlılığı yarın yapılacak maçta da bekliyoruz. Didim’de sporu sevdirmemiz lazım. Seyircisi bakımında da maddi yönden de sıkıntı çekiyoruz. Yokluklara rağmen mücadele ediyoruz. Bu konuda bizlere desteği esirgemeyen Belediyemiz bize her zaman destek oldu. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. “dedi.

“BAŞKAN İLGİSİZLİKTEN DERT YANDI”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise konuşmasında yemeğe katılımın az olmasından dolayı sitemde ve eleştirilerde bulunarak “ Bugün gelenlere teşekkür ediyorum ama davetli olanların gelmediğini öğrendim. Senede bir kez spor adına düzenlenmiş geceye işadamlarının muhakkak gelmesi gerekiyordu. En azından içimizden bu geliyor. Kulübün adı Didim Belediyespor yazıyor; bir defa ben bunun hukuki tarafını araştırıp belediye ismini kaldırtacağım. Belediyelere siyasi bir kurum; ama belediye başkanı seçildikten sonra rozetini çıkarı ve o ilçenin belediye başkanıdır artık. Tüm samimiyetimle söylüyorum, belediye tüm Didim halkının belediyesidir. Biz siyaset yaparken tabii ki bir parti de mücadele edeceğiz ama parti ayrımı yapılarak hizmet yapılamama gibi durum yok. Bizim yönetimimizde hiçbir kimseye ayrım yapılmayacaktır. Biz birleştirici kimlik için buradayız.”dedi.

“BELEDİYE ADI KALDIRILACAK”

Spor kulüplerini yaşatmanın zorluğundan bahseden Başkan Atabay “30 yıl bir kulübü yaşatmak çok önemli; Ben isim konusunda böyle düşünüyorum. Bu kulübün adının Didimspor olmasını istiyorum. Ben arkadaşlarla bunu konuşacağım. Bir takım insanlar bunu speküle edebilir. Turizm fuarlarında da bu yıldan itibaren standlarda orada sadece Didim yazacak. Ben daha evvelden bunu söyledim. Dediler ki parayı belediye veriyorlar hayır efendim parayı belediye darphanede mi basıyor? hayır halkın parasını alıyor ve tanıtımını yapıyor. Didim Belediyespor da bunu kaldırdık mı bir takım insanların nedenleri ortadan kaldırılmış olacak. Spor gönüllülük işi; maddi ve manevi olarak bu böyle; ileri de çocuklarımız spor yapmak isterse bugün böyle bir kulüp olmazsa biz çocuğumuzu oraya götüremeyiz. Çocuklarımızın gelişiminde sadece futbol değil birçok branşta çocuklara eğitimler veriliyor. İşte bunları yaşatacak olanlar bizleriz. Birçok branşta bir çok sporcu yetişebilir. Çocuklarımızı kahve köşelerinden spora yönlendireceğiz. Katılım sağlayan işadamlarımıza teşekkür ediyorum ama davetli olupta gelmeyenleri eleştiriyorum. Bu salondan da bu kulübü yaşatacak maddi imkan çıkmaz ama bunlar mutat şeylerdir. Kimse kimseden zorla bir şey istemiyor. Sporda gönül esası vardır. Bugün biraz üzüldüm hissi bir konuşma yaptım; haftada bir gün bir buçuk saat maça gidelim. Takıma destek olalım. Biz futbol ilçesi olursak kendi takımımızda oynar. İlerisi içinde ilçemizi temsil eder. Ardan Turan gibi olup giderlerse bizde onlarla gurur duyarız.”dedi.

“AÇTIK ARTIRMAYLA FORMA SATIŞI”

Konuşmaların ardından Didim Belediyespor’a bu yıl sponsor desteği sağlayan İşadamı Burhan Teke’ye Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş tarafından teşekkür plaketi verildi. Daha sonra kulüp yararına açık artırma yapıldı. Üzerinde Didim Belediyesporlu futbolcuların imzasının yer aldığı ve çerçeveletilen takım forması satışa sunuldu. Açık artırmayla formayı yine sponsor işadamı Burhan Teke 3 bin TL vererek aldı. Ardından Didim Belediyespor formaları yemeğe katılan işadamlarını ve siyasetçilere açık artırma usulüyle satıldı. Yemekte ayrıca esnaflarca hediye edilen ürünler satılan çekiliş biletleriyle davetlilere çekilişle dağıtıldı. Yemek canlı müzikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.