Didim CHP Yemeğinde İktidar Mesajları Verildi

Didim CHP Yemeğinde İktidar Mesajları Verildi

CHP Didim İlçe Örgütünün düzenlediği Dostluk ve Dayanışma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

CHP Didim İlçe Örgütünün düzenlediği Dostluk ve Dayanışma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yemekte konuşan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi iç güvenlik yasa tasarıyla ilgili eleştirilerde bulunarak “13 yılın sonunda bu hükümetin gelmiş olduğu nokta Türkiye’de Polis devletini kurmaktır” dedi.

CHP Didim İlçe Örgütünün düzenlediği Dostluk ve Dayanışma yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Dün akşamki yemeğe CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Aydın Milletvekilleri Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Oda ve Meslek örgütlerinin temsilcileri, CHP Aydın Milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.

Yemekte ilk olarak 30 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin çalışmaları ile CHP Didim İlçe örgütünün yaptığı çalışmalar slayt eşliğinde izlettirildi.

Ardından ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, dostluk ve dayanışma yemeğine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederken, 7 Haziran Genel seçimlerinde CHP’nin iktidara geleceğini ileri sürdü.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise yemeğe gösterilen yoğun ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek yerel seçimlerden bu yana yaşanan sürecin geride kaldığını söyledi. Başkan Atabay 7 Haziran yerel seçimlerinin ülke açısından önemli olduğunu belirterek CHP’nin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Genel seçimlere hazırlanacağını ifade etti.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ise konuşmasında 7 Haziran genel seçimlerinin önemine değinerek, partililere iktidar için çok çalışması yönünde mesaj verdi.

Konuşmaların ardından Grup Eflatun’un çaldığı parçalar eşliğinde yemek devam ederken, gecede DAHOT ekipleri de yöresel oyunlar oynadı.

didim-chp-yemeginde-iktidar-mesajlari-verildi.jpgdidim-chp-yemeginde-iktidar-mesajlari-verildi.JPGdidim-chp-yemeginde-iktidar-mesajlari-verildi-001.JPG

CHP DİDİM İLÇE ÖRGÜTÜNÜN DÜZENLEDİĞİ DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

CHP DİDİM İLÇE ÖRGÜTÜNÜN DÜZENLEDİĞİ DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

didim-chp-yemeginde-iktidar-mesajlari-verildi-002.JPGdidim-chp-yemeginde-iktidar-mesajlari-verildi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.