Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Girişimcilere Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Girişimcilere Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Didim’de Girişimcilik Eğitimi tamamlayarak sertifikalarını alan ve belirlenen kriterlere uyan kursiyerlere Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifince kredi verileceği müjdesinin ardından...

Didim’de Girişimcilik Eğitimi tamamlayarak sertifikalarını alan ve belirlenen kriterlere uyan kursiyerlere Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifince kredi verileceği müjdesinin ardından ilk kredi Girişimci bir bayana verildi.

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından girişimcilik kursuna katılanlara kredi verileceği müjdesinin ardından atılan bu olumlu adım sonrasında ilk kredi verildi. Kooperatifin belirlediği kriterleri uyan Girişimci Hatice Koza dosyasını vererek, Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e teslim etti.

Didim’deki girişimcilere bu tür bir desteğin Didim EKK tarafından verilmesini memnuniyet verici olarak tanımlayan Girişimci Hatice Koza “Kooperatifin istediği evrakları hazırladık ve teslim etti. 3 gün içerisinde kredimiz onaylandı. Bizlere de bu konuda Kooperatif Başkanımız gerekli bilgilendirmeyi anlayabileceğimiz şekilde anlattı. Ödemeler noktasında bilgiler verdi. İnsanları zora sokmadan nasıl yardımcı olacaklarını anlattılar; bu konuda destek almak isteyenlerin Kooperatiften bilgi almalarını da tavsiye ederim. Hayırlı olur inşallah..” dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise kendisinin ufak esnaflıktan gelen birisi olarak esnafın bilen birisi olduğunu belirterek “Esnaflıktan 50 yıllık mazimi var. Biz esnafın halinden anlıyoruz. Daha önce yaptığımız açıklamamızda KOSGEB’ten girişimci belgesi olanlara kredi vereceğimizi söyledik ve şartları taşıyan ilk girişimcimize kredimizi verdik. 1 yıllık kredi alanlardan yüzde 4 1 ila 5 yıl arasında kredi alanlardan ise yüzde 5 faiz alacağımızı söyledik. Şartlarımız ortada; detaylı bilgi almak isteyenlere de kooperatifimize ekliyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.