Didim GS, Galatasaray Taraftar Dernekleri Toplantısına Katıldı

Didim GS, Galatasaray Taraftar Dernekleri Toplantısına Katıldı

2. Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Toplantısı, GS Kulübü Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya ve Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Ali Sami Yen Stadyumu TT Arena Stadı'nda yapıl

- 2. Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Toplantısı, GS Kulübü Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya ve Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Ali Sami Yen Stadyumu TT Arena Stadı'nda yapıldı. Toplantıya Didim GS Taraftar Derneği yöneticileri de katıldı.

2. Galatasaray Taraftarlar Dernekleri toplantıysına 71 Dernekten 200 Üye katıldı. Didim GS Taraftarlar Derneğinden Hakan Arı, Ergun Korkmaz ve Naci Saygın katıldı.

GS Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat’ın konuşması ardından toplantı Kulüp ile Derneklerin karşılıklı soru ve düşüncelerinin paylaşıldığı bölümle sona erdi.

Toplantıda; Galatasaray Taraftarlar Derneklerinin bulundukları bölgelerde Kulübü temsil eden çok önemli kuruluşlar olduğu, 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan ilk toplantıda da aktarıldığı üzere Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonuna kayıt olarak kurumlarını resmileştirmeleri, Federasyona kayıt olmayan Taraftarlar Derneklerine Kulüp tarafından gerekli yaptırımların uygulanacağı, Derneklere, “Spor Okulu Açma” ve “Galatasaray Markalı Ürün Satışı” gibi gelir getirici faaliyet yapma hak ve kolaylıkları sağlanarak, kulüple olan bağlarının güçlendirilmesi olanağının verilmesi, Kayıtlı ve ulaşılabilir taraftar sayısının son derece önemli olduğu, dolayısı ile kayıtlı Üyelik sistemlerine önem vererek, bilgileri Taraftarlar Derneği Federasyon görevlisine bildirmeleri, Bu sezon olduğu gibi TT Arena Stad’ında çoklu kombine bilet ve günlük bilet alma öncelik hakkının verilmesi ve Derneklerin bölgesel olarak yapacakları toplantılarla Kulüp katılımının kolaylaşacağı konularına dikkat çeken toplantı sonunda, yöresinin simgesi haline gelmiş hediyelerin sunuldu.

Didim Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Arı, toplantıda yaptığı konuşmada; “Didim’de yeni kurulan bir derneğiz, derneğimizi Suat Ateşdağlı’nın konseriyle muhteşem bir açılışla açtık. Galatasarayı Didim’de en güzel şekilde temsil etmekteyiz. Bizim sevdamız Galatasaray” sözleriyle tamamlarken büyük alkış aldı.

Didim Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Arı, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’a 4’üncü yıldızı hediye etti.

DİDİM GS, GALATASARAY TARAFTAR DERNEKLERİ TOPLANTISINA KATILDI

DİDİM GS, GALATASARAY TARAFTAR DERNEKLERİ TOPLANTISINA KATILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.