Didim Halk Eğitim Merkezi’nin 2018 yılı projeleri görüşüldü

Didim Halk Eğitim Merkezi’nin 2018 yılı projeleri görüşüldü

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2018 yılında yapılacak olan faaliyetler ve projeler düzenlenen toplantıda ele alındı.Didim Ticaret Odasında yapılan toplantıya Didim Garnizon Komutanı Çetin Güls...

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2018 yılında yapılacak olan faaliyetler ve projeler düzenlenen toplantıda ele alındı.

Didim Ticaret Odasında yapılan toplantıya Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yaşar Pektaşoğlu, Didim ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ile Meslek örgütlerinin temsilcileri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, son 3 yıllık kursiyer sayısına değinerek, 2017 yılında 691 kurs açıldığını, kurslara ise 15898 kursiyerin katıldığını belirtti. İş-Kur desteğiyle açılan istihdam kursları ile Meslek örgütleriyle ortaklaşa kursların yanı sıra her yıl açılan bir çok kursun hale devam ettiğini belirten Öner her yıl kurslarda yapılan eserlerinde yıl sonu sergisiyle halka tanıtıldığını ifade etti.

Toplantıda 2018 yılında kurumlarla ve İş-kur ile devam edecek kurslar masaya yatırılırken, talep gelmesi durumunda açılabilecek kurslarda ele alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.