Didim İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası Kutladı

Didim İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası Kutladı

Didim İmam Hatip Ortaokulu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Didim İmam Hatip Ortaokulu bir etkinlik düzenledi. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi...

Didim İmam Hatip Ortaokulu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Didim İmam Hatip Ortaokulu bir etkinlik düzenledi. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezindeki etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Turgut, İlçe Müftüsü Mikail Polat, Didim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şaban Gürsoy, Şube müdürleri ile okul öğretmenleri ve veliler katıldı.

Etkinlik öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Program İmam hatip okulu öğrencilerinin Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı. Ardından kısa bir konuşma yapan Didim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şaban Gürsoy Didim’de okullarının kurulalı 2 yıl olduğunu belirterek “Bu 2 yıl içerisinde ilk kez kutlu doğum haftası etkinliği düzenliyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden de müjde aldık; okul binamız ve lise öğretimi için bize müjde geldi. Biz okul olarak Peygamberimizin Dünyaya teşrifiyle ilgili olarak kutlanan kutlu doğumu haftası etkinliğinin ilk kez gerçekleştirdik. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kutlu Doğum haftası dolayısıyla hazırlanan slayt gösterisi izlettirildi. Konuşmaların ardından okul öğrencilerinin günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu; ilahiler seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.