Didim İşletme Ağı Esnafları Bekliyor

Didim İşletme Ağı Esnafları Bekliyor

Güney Ege Kalkınma Ajansı desteği ile Didim Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği İnteraktif Tanıtım Sistemi projesinin “Didim İşletme Ağı” çalışmaları kapsamında saha çalışmasıyla Didim sınırları içeri...

Güney Ege Kalkınma Ajansı desteği ile Didim Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği İnteraktif Tanıtım Sistemi projesinin “Didim İşletme Ağı” çalışmaları kapsamında saha çalışmasıyla Didim sınırları içerisinde bulunan 3400 işletme, Didim Gezgini sayfasında sisteme dahil edildi.

GEKA destekleriyle Didim Ticaret Odasınca İnteraktif Tanıtım Sistemi projesinin “Didim İşletme Ağı” kapsamında yapılan Didim gezgini adlı sitede 3400 web sayfası işletmeleri bekliyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ “Didim sınırları içerisinde bulunan 3400 işletmeyi, didim gezgini işletme ağına dahil ettik. Çalışma kapsamında 3400 web sayfası, 3400 ağ içi sayfa oluşturduk. Bu sayfaların hepsi işletme sahipleri tarafından rahatlıkla yönetilebilecek. Bu sayfalar vasıtasıyla işletmelerimiz yaptıkları işleri tanıtabilecek, Haber, duyuru, kampanya vb. yayınlayabilecek, çalışma ekipleri kurabilecek. Amacımız, bilgi çağının gerekliliklerine uygun olarak işletmelerimizin değişen yeni koşullara uyum sağlamasına yardımcı olmak ve bu kapsamda dijital tanıtım araçlarının etkin kullanımı ile işletme kazançlarının artırılmasına destek olmak. İşletme ağı özelliklerini esnafımızdan ve diğer kullanıcılardan gelen önerilerle daha da geliştireceğiz ve örnek bir sistem haline getireceğiz.”dedi.

3400 web sayfası işletme sahiplerinin tamamen ücretsiz olan sisteme kendilerine işyeri ziyaretlerinde verilen bilgiler ve kayıt sonunda verilen aktivasyon koduyla işletme sahipleri web sitelerini kullanabilecekler. Tamamen işletmecinin kontrolünde olan web sayfasının hem esnafın işini kolaylaştıracak aynı zamanda ilçede yaşayan veya tatil yapan kişilerin aradıkları işletmelere daha kolay ulaşmalarını sağlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.