Didim Kaymakamına Veda Yemeği

Didim Kaymakamına Veda Yemeği

Son yayınlanan Kaymakamlık kararnamesi kapsamında İzmit’e ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu için Didim Belediyesi organizesinde bir veda yemeği düzenlendi.

- Son yayınlanan Kaymakamlık kararnamesi kapsamında İzmit’e ataması çıkan Kaymakam Ersin Emiroğlu için Didim Belediyesi organizesinde bir veda yemeği düzenlendi.

Didim Fevzi paşa mahallesinde bulunan Aourrom otel’de verilen yemekte Kaymakam Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu konuklarıyla tek tek ilgilenirken yemeğe Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve eşi, Beleediye Başkanı Yardımcıları Salih Bankoğlu ve eşi ile Ercan Atasoy, Didim Belediye Meclis Üyeleri, Mülki amirler, Yöneticiler, Siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte ilk konuşan, Kaymakamı Eşi Zeynep Emiroğlu “Gönlünüz, güzelliğiniz, veren rabbe şükrederek başlamak istiyorum. Sizlerle birlikte geçirmiş olduğumuz 3 yıl içerisinde bir tanenizin bile gönlünü üzecek, kalbine dokunacak, canımı acıtacak herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Gönlümün azıcık güzelliğine sizler sayesinde, çok daha güzellikler kattığımı farkında olmanızı istiyorum. Sizlerle birlikte her şey çok güzeldi. Hepinize minnettarım, hepinize sevgiyle saygıyla hürmetle, muhabbetle, yanımda götüreceğim. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu ise “Ben 6’ıncı görev yerim bu güzel Didim’den ayrılıp 7. Görev yerime İzmit’e giderken, gönlümdeki, ruhumdaki sevgiyi kat kat arttırarak gidiyorum. Bunun için bizlere sevginizi verdiğiniz için sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Didim bana çok şey verdi, sigarayı bıraktırdı, en güzel şeyi sağlığı verdi. Didim bana sizler aracılığı ile akan bu güzel gecedeki muhabbeti, dostluğu gönül bağını verdi. Bunları artı hanenize yazıp, daha iyi yerlerde de, güzel yerlerde, daha çok insana hizmet edeceğiz. Sizlerin bize verdiğiniz pozitif düşünceniz, olumlu düşünceniz. Sevginiz bizleri çok daha güçlü kılacak. Gönül bağımız buradan hiç bir zaman kopmayacak. Arkadaşlarımın dostlarım bana soruyorlar, her gelen kamu görevlisi buradan ev aldı, siz aldınız mı dediler. 'Ben almadım' dedim. 'Buradaki bütün dostlarımın evi hanesi, benim hanemdir, ben sizlerin gönlüne girebildiysem, ben en güzel yerde yer etmişim' dedim. Ben inanıyorum ki ben, bütün Didim’in bir hanesinde, odasında yer bulabilirim. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekte müzik eşliğinden dans edilirken, samimi ortamdaki yemek geç saatlere kadar sürdü

DİDİM KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

DİDİM KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.