Didim Meslek Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Didim Meslek Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Didim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yeni buluşlar “4006 Tübitak Bilim Fuarı” çerçevesinde okul bahçesinde sergilendi.Okul bahçesinde yapılan fuara Didim Belediye Ba...

Didim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yeni buluşlar “4006 Tübitak Bilim Fuarı” çerçevesinde okul bahçesinde sergilendi.

Okul bahçesinde yapılan fuara Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kaya Ziya Bacanak, Okul Müdürü Gülay Erbatur, davetliler, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdürü Gülay Erbatur bu yıl Didim’de 3 okulda bilim fuarının yapıldığını belirterek bunlardan birisinin de kendi okulları olduğunu belirterek, “Bu yıl öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları projeleri sunacaklar. Gelecek yılda bu proje çalışması içerisinde yer almayı ve hatta kendimizin hazırlayacağı robotumuzu sizlerle buluşturmak istiyoruz. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından açılış kurdelasını kesilirken ardından Halk oyunları gösterileri sergilendi. Ardından Başkan Atabay ile beraberindekiler tüm standları gezerek öğrencilerin hazırladıkları projeleri yerinde görüp bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.