Didim Mesleki Eğitim Merkezinden Didim 75 Gençliğe Ziyaret

Didim Mesleki Eğitim Merkezinden Didim 75 Gençliğe Ziyaret

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel ile okul idarecileri, Didim 75 Gençlik Derneğine ziyarette bulundu.Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel, Müdür yardımcıları Reşat Kapankaya...

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel ile okul idarecileri, Didim 75 Gençlik Derneğine ziyarette bulundu.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel, Müdür yardımcıları Reşat Kapankaya ile Orhan Görü, Didim 75 Gençlik Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Dernek Başkanı İzzet Sirel, Dernek Başkan yardımcısı Mehmet Vela, Dernek üyeleri Hakan Kılıç ve Şerif Erul hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel 75 Gençlik Derneğin kısa sürede içerisinde ilçe anlamında büyük hizmetler yaptığını ve basın aracılığıyla bunlardan haberdar olduklarını belirterek eğitim noktasında gösterilen destekler içinde teşekkür etti. Erel Didim’de bu tür bir sosyal olgunun oluşmasının toplum açısından da önemli olduğunu belirterek, 75 Gençlik Derneğine çalışmalarında başarılar diledi.

Didim 75 Gençlik Dernek Başkanı İzzet Sirel ise konuşmasında Müdür Hüseyin Erel ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederken Oluşum olarak başlayan bu sosyal dayanışma olgusunun derneğe dönüştüğünü belirterek Didim’e bir şeyler katma çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette ayrıca Dernek ve okul arasında yapılabilecek proje çalışmaları konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.