Didim Mesleki Eğitim Merkezi’nin ’Bir Nefes’ Şiir Dinletisi Beğeni Topladı

Didim Mesleki Eğitim Merkezi’nin ’Bir Nefes’ Şiir Dinletisi Beğeni Topladı

Didim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir nefes şiir” adlı Şiir dinletisi büyük beğeni topladı.Didim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir nefes şiir”...

Didim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir nefes şiir” adlı Şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir nefes şiir” adlı Şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Dün akşam saat 20:30’da Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel, Okul Müdürleri ile çok sayıda davetli ve veliler katıldı.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Türkçe Öğretmeni Gülhan Kafalı öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından etkinlikle ilgili konuşan Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel Şiir’in insanlı açısından önemli olduğunu ifade ederek “Didim Mesleki Eğitim merkezi olarak çırak öğrencilere yönelik projeler sosyal geziler ve seminler düzenledik. Temiz okul sağlıklı okul projesinde beyaz bayrak alan kurumlar arasında yer aldı. Öğrencilerimize obezite ve madde bağımlılığı seminerleri düzenledik. Geçen yıl TKY ‘de birinci olan kurumumuz Avrupa’da gerçekleştirilen İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili projede Aydın’da bunu yapan ilk ve tek kurum olmuştur. Ayrıca kurumumuz özel ve resmi kurumlar kurslar açmıştır. Mesleki Eğitim Merkezinin yaptığı çalışmalarda Sayın Kaymakamımızın destekleri büyüktür. Bizlere her zaman destek olan Didim Belediyesine, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ile Didim Ticaret Odasına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Okul öğrencilerince hazırlanan şiirler müzik eşliğinde seslendirildi. İçerisinde Aşk, Vatan, Anne ve Baba’ya yönelik daha önce yazılmış olan şiirler davetlilerden beğeni topladı. Etkinlikte Valiler Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterilerini sahneledi. Etkinlik sonrasında etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmeni Gülhan Kafalı’ya ve öğrencilere çiçek ile hediyeler verildi.

Okul İdaresi adına Müdürü yardımcısı Orhan Görü’de Okul Müdürü Hüseyin Erel’e çiçek verdi.

Etkinlikte ayrıca Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili olarak yurt dışı fuarına katılan İlçe Kaymakamı İskender Yönden ile Okul İdareciler ve öğretmenlerine teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.