Didim MHPde Levent İlter İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Didim MHP'de Levent İlter İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

30 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Başkan adayı olan Levent İlter, 21 Aralık Pazar günü yapılacak olan MHP İlçe Kongresinde aday olduğunu duyurdu.

- 30 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Didim Belediye Başkan adayı olan Levent İlter, 21 Aralık Pazar günü yapılacak olan MHP İlçe Kongresinde aday olduğunu duyurdu.

MHP Didim İlçe Başkan adayı olan Levent İlter, adaylığıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Değerli Didim kamuoyuna, tüm partililerimize ve tüm gönüldaşlarımıza; Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongreler sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile MHP Didim İlçe Kongresi 21 Aralık 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olup, şahsım olarak ta MHP Didim İlçe Başkanlığına aday olma kararı almış bulunmaktayım. Malumlarınız üzere 30 Mart Yerel seçimlerinde parti olarak oldukça başarılı bir performans gösterdik. Seçimlerin akabinde partimizin çıtasını daha da yükselterek 3 Hilalli bayrağımızı yerel iktidarla taçlandırmak yolunda gayretlerimizi kesintisiz sürdürdük. Bunun bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle, birlik ve beraberliğimize halel getirmeden hareket ettiğimizi; daha güçlü daha dinamik bir kadro ve yapılanmayla, hem yerel hem genel siyasette kutlu davamıza hizmet edeceğimizi ifade ederek kongremizin ilçemize, ülkemize, partimize ve tüm ülküdaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum“ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.