Didim Ticaret Odası Kadınlar Günü Hazırlıklarını Tamamladı

Didim Ticaret Odası Kadınlar Günü Hazırlıklarını Tamamladı

Didim Ticaret Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çok kapsamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.Kadın girişimciliğin özendirilmesi ve kadın istihdamının arttırılması amacıyla düzenlenen Kadın ve İş...

Didim Ticaret Odası, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çok kapsamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kadın girişimciliğin özendirilmesi ve kadın istihdamının arttırılması amacıyla düzenlenen Kadın ve İş hayatındaki yeri konulu etkinlik 8 Mart Pazar günü saat 14:00’da Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık kültür Merkezinde yapılacak.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Eşi Dilek Didem Ayyıldız’ın katılmasının beklendiği etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, ve Didim Kaymakamı İskender Yönden’in eşi Ayşenur Yönden konuşmacı olarak katılacak.

TOBB AYDIN Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esen Türker gerçekleştireceği söyleşi ile iş hayatında yaşadıklarını ve başarılarını katılımcılarla paylaşacak. Ev sahibi Ticaret Odası adına açış konuşmalarını Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım’ın eşi Gülay Yıldırım ve Didim Ticaret Odasına kayıtlı kadın girişimcileri temsilen TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Eda Yücel İlhan yapacak.

Etkinlik öncesinde Fuaye alanında ADÜ Didim MYO tarafından kokteyl düzenlenecek. Fotoğraf Sanatçısı ve Yazar Emre Bostanoğlu ’’Kadın ve Yaşam’’ konulu fotoğrafları ile Didim Ticaret Odası - Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapılan Yağlı Boya Resim kursunun bayan kursiyerleri de tabloları sergileyecekler.

Etkinliklerin hazırlıkları kapsamında Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Eşi Aynur Üstündağ ile TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Eda Yücel İlhan etkinliğin detaylarını paylaşmak için il ve ilçe protokolüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Didim Kaymakamı İskender Yönden ve İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye misafir oldu. Vali Ayyıldız etkinlikte eşi ile birlikte yer almayı arzu ettiğini, katılmaya çalışacaklarını belirtti. Kaymakam İskender Yönden de etkinliğe tam destek verdi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de etkinliğe konuşmacı olarak katılmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ kadınlar gününde çok geniş bir kitleyi bir araya getirmeyi planladıklarını söyledi. “Hem kendileri adına hem de ilçemiz adına kadınlarımızın potansiyelini nasıl daha yukarılara çıkarabiliriz, devletimizin sağladığı avantajlardan nasıl daha fazla istifade edebilirler bunun yollarını konuşmacılarımız anlatacaklar. Protokolümüz ve iş hayatında başarı kazanmış kadınlarımız Kendi tecrübelerini paylaşacaklar. Tüm kadınlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

DİDİM TİCARET ODASI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ÇOK KAPSAMLI BİR ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK.

DİDİM TİCARET ODASI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE ÇOK KAPSAMLI BİR ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.