Didim Ticaret Odası Üyelerine Eğitim Desteği

Didim Ticaret Odası Üyelerine Eğitim Desteği

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, Didimli gençlerin aydınlık geleceği için protokol imzaladı.Protokol kapsamında Di...

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, Didimli gençlerin aydınlık geleceği için protokol imzaladı.

Protokol kapsamında Didim Ticaret Odası üyelerinin birinci derece yakınları, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeki eğitim ücretlerinde yıllık yüzde 15 indirim hakkı kazandı. Törene, Başkan Demirtaş ve Üstündağ’ın yanı sıra İEÜ Rektörü Prof. Dr. Oğuz Esen ve Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Erğan katıldı.

Törende konuşan İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, “İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak üniversite kurmaya karar verdiğimizde amacımız, iş âleminin ihtiyacı olan hazır eleman yetiştirmekti. Bunda da bugüne kadar başarılı olduk. Gençlerimizin geleceğini oluşturmak için Didim’den öğrenci bekliyoruz. Sağlık turizmi çok önemli hale geldi. Sağlık Bilimleri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Tıp Fakültesini kurduk. Tıp Fakültesine seneye öğrenci alacağız” dedi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ “Odamıza kayıtlı 2800 üyemizin çocuklarına yönelik olarak bölgemizin ve ülkemizin güzide üniversitesi ile protokol imzaladık. öğrencilerin geleceklerini en iyi eğitimle şekillendirmeleri için bir fırsat oluşturmak istedik. Sınav sonuçlarının da Tüm Didimli gençlerimize hayırlı olmasını, en iyi eğitimleri alarak ilçemize değer katmalarını istiyoruz dedi.

ARANAN KOŞULLAR

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin “Ücretli(Genel)” kontenjanlarından kabul edilen ve Didim Ticaret Odası’na üye gerçek kişilerin 1. derece kan hısımları ile Tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. derece kan hısımları olan öğrencilere verilir. Bu öğrencilerin yıllık öğretim ücretlerinde yüzde 15 indirim yapılır. Bu indirim hakkından, ilgili Ticaret Odası üyesi gerçek veya tüzel kişiler her bir üyelik için bir kere yararlanabilir. Bu indirim öğrencilerin öğrenimine devam ettiği normal öğrenim süresi için geçerli olup yaz okulları ve yurt ücretleri ile uzayan öğrenim dönemlerini kapsamaz. Bu indirimden yararlanmak isteyenlerin aşağıda belirtilen belgeleri Üniversiteye ibraz etmeleri gereklidir; Gerçek kişi olanların İlgili Ticaret Sicil Müdürlüğünden oda kayıt belgesi. Tüzel kişi olanların Ticaret Sicil Müdürlüğünden "Son 1 yıldan bu yana ortak olduklarını gösteren belge" ile tüzel kişiliği "temsil ve ilzama yetkili olduklarını belirten belge. İndirim hakkından yararlanacak öğrenci ve ebeveynlerinin nüfus fotokopileri. İndirimlerden yararlanmak isteyen öğrencilerin, kesin kayıt sırasında veya en geç Ekim ayı sonuna kadar ilgili belgelerini Mali İşler Müdürlüğü’ne vermeleri gereklidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.