Didim Ticaret Odası’ndan Başkan Atabay’a Taziye Ziyareti

Didim Ticaret Odası’ndan Başkan Atabay’a Taziye Ziyareti

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Deniz Atabay’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.Ziyarete Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcıları Gürol Çelik ve Mehm...

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Deniz Atabay’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcıları Gürol Çelik ve Mehmet Çelik Yönetim Kurulu Üyeleri Mekin Subaşı ve Lütfü Karaaslan katıldı.

Ticaret Odası heyetini Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’la beraber Meclis Üyeleri Hatice Gencay, İbrahim Eray ve Sinan Ceyhan karşıladı. Ticaret Odası Heyeti Belediye Başkanına taziyelerini bildirdiği ziyarette; Yaz sezonunun durumu, Altınkum’da yapılan düzenlemenin halk ve esnaflar üzerindeki etkisi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Yönetimi yapmayı planladıkları bisiklet yolları, yol çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Belediyenin kendi serasını yapma konusundaki çalışmaları anlatıldı. Bu çalışma ile park ve bahçe düzenlemesinde maliyetlerin düşeceği ve ilçeye ekonomik olarak katkı sağlanacağı anlatıldı. Ziyaret sonrasında Belediye Yönetimi Ticaret Odası Heyetini teşekkür ederek uğurladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.