Didim Ticaret Odası’nın Kursiyerleri Belgelerini Aldı

Didim Ticaret Odası’nın Kursiyerleri Belgelerini Aldı

Didim Ticaret Odası, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Didim Halk Eğitim Merkezi ve Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Bilgisayarlı Muhasebe, Temel İngilizce ve Yağlı boya res...

Didim Ticaret Odası, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Didim Halk Eğitim Merkezi ve Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Bilgisayarlı Muhasebe, Temel İngilizce ve Yağlı boya resim kursuna katılan toplam 66 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Didim Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan tören öncesinde Kaymakam İskender Yönden, yağlı boya resim kursuna katılan kursiyerlerin yaptıkları eserleri gezerek bilgi aldı. Ardından törene geçildi. Törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı, Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, kurum müdürleri ile kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı kurumlar arasında yapılan işbirliği kapsamında 3 kursun açıldığını ve toplam 66 kursiyerin kurslara katıldığını belirterek bu tür kursların düzenli olarak devam edeceğini söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da ilçede halkın bu tür kurslara katılmasının önemine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bilgisayarlı Muhasebe, Temel İngilizce ve Yağlı boya resim kursuna katılan toplam 66 kursiyere belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.