Didim Ziraat Odası, Akköylülerin Sorunlarını Dinledi

Didim Ziraat Odası, Akköylülerin Sorunlarını Dinledi

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, çiftçilerin sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında, Akköy’de üreticilerle bir araya gelip sorunlarını dinledi.Akköy Kahveha...

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, çiftçilerin sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında, Akköy’de üreticilerle bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Akköy Kahvehanesinde gerçekleşen toplantıya Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Didim Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi Cengiz Ovalıoğlu, Oda Genel sekreteri Hüseyin Yamankaçar ile Akköylüler katıldı.

Oda Başkanı Bahattin Gökdemir sorunlarını dinleme noktasında gerçekleştirdikleri bu toplantıların üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek “Daha önce Batıköy ve Balat’ta çiftçilerimizle üreticilerimize bir araya geldik. Sizlerin sorunları bizler için önemli; gerek sorunlarınızın çözümü gerekse oda anlamında yaşadığınız sıkıntıların çözümü için buradayız. Burada anlatacağınız sorunları bizler rapor halinde yetkili mercilere ileteceğiz ve takipçisi olacağız“ dedi.

Akköylü üreticiler köyde yetiştirdikleri Domates, biber, patlıcan, karpuz ve kavun gibi ürünlerini Didim’de semt ve halk pazarlarında sattıklarını fakat bazı art niyetli kişilerin akköy’ün ürünü olmayan ürünler ‘Akköy’ün ürünüymüş’ gibi pazarlama yapmalarında rahatsız olduklarını belirterek, belediyenin bu konuda denetleme yapmasını istedi.

“YENİ SEMT PAZARLARI”

Akköylüler ayrıca ellerindeki ürünleri hızlı satılması ve taze olarak halka sunulması için şehrin değişik yerlerinde üreticiler Pazar kurulmasını isteyerek Didim’de özellikle haftanın iki gün Pazar kurulmasının azlığından dert yanarak bu konuda gelecek yıl çalışma yapılmasını istedi.

“ZEYTİNLİKLERE ULAŞIM VE ELEKTRİK SORUNU”

Akköylüler ayrıca Reform yerlerine ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını ve ana yollar dışında ara yol çalışması yapılmasını da isteyerek dere yataklarına menfez konulmasını ve elektrik konusunda da çalışma yapılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.