Didim’de 4. Plaj Korfbol Turnuvası Başladı

Didim’de 4. Plaj Korfbol Turnuvası Başladı

Didim’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Plaj Korfbol Turnuvası başladı. Turnuvaya bu yıl davet edilmelerine rağmen Yunanistan, Belarus ve Ermenistan takımları katılamadı.Altınkum plajında başlayan turnu...

Didim’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Plaj Korfbol Turnuvası başladı. Turnuvaya bu yıl davet edilmelerine rağmen Yunanistan, Belarus ve Ermenistan takımları katılamadı.

Altınkum plajında başlayan turnuvaya 6 takım katıldı. İlk karşılaşmaya Didim Belediyespor ve Kütahya takımlarının başladığı turnuvaya Marmara Üniversitesi Spor Kulübü, Kocaeli Korfbol, Ankara Korfbol, İstanbul Yeditepe Korfbol Takımı ve Erzurumdan Ata Korfbol takımlarıda katrıldılar. Basketbol ve Hentbolun karışımı olan Korfbol dört kişilik takımlarla ve kızlı erkekli karışık oynanabiliyor.

Açılış törenine Didim Belediye Başkan Vekili İbrahim Eray, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay de katıldı. Açılışta konuşan Başkan Vekili Eray Didim’de gelişmekte olan bu spor dalıyla ilgili 4. Kez turnuva yapılmasının önemli olduğunu belirtip belediye olarak her türlü spor dalına katkı vermeye çalıştıklarını söyledi.

3 gün sürecek turnuvada turnuvanın şampiyonu Didim Belediyespor, Marmara Üniversitesi karşılaşmasından sonra belirlenecek ve şampiyonluk kutlaması 31 Temmuz 2016 günü saat 19.00’da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.