Didim’de 40 Yıllık Durak Kaldırılıyor

Didim’de 40 Yıllık Durak Kaldırılıyor

Didim’de yaklaşık 40 yıl önce Eski Adliye Kavşağı’nın karşısında bulunan dolmuş durağı, yapılan bir şikayetin ardından yerinde kaldırılacak.Yaklaşık 40 yıldır yerinde olan ve toplu taşıma araçlarına b...

Didim’de yaklaşık 40 yıl önce Eski Adliye Kavşağı’nın karşısında bulunan dolmuş durağı, yapılan bir şikayetin ardından yerinde kaldırılacak.

Yaklaşık 40 yıldır yerinde olan ve toplu taşıma araçlarına binmek isteyen vatandaşların kışın soğukta yazında sıcaktan korunduğunu Didimliler için bir simge haline gelmiş olan durağın Aydın Büyükşehir Belediyesine yapılan şikayetin neticesinde yerinden kaldırılması kararının verildiği öğrenildi.

Didim’de yaşayan çoğu insanın buluşma noktası olan, bulunduğu konum itibariyle de gerek yol gerekse halkı rahatsız etmeyecek olan durağın kaldırılmasını doğrulayan Didim Seyahat Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz durağın şikayet sonucunda kaldırıldığını, durağın içini boşaltıldıklarını ve birkaç güne kadar kaldırılacağını dile getirdi.

Durağın kaldırılmasını şaşkınlıkla karşılayan vatandaşlar ise “Biz kışın soğuktan yazında sıcaktan bu durak sayesine korunuyorduk. Zaten çevrede bu duraktan başka yer yok; herkes gideceği yeri buradan öğrenip ona göre hareket ediyordu. Kim şikayet ettiyse bu kadar insanı düşünmedi mi? Zaten burası Didimliler için de simgesel bir yer; bu konuda bir yanlış bir karar alınmış; yetkili mercilerin bu konuda aldığı kararı bir daha düşünmelerini istiyoruz” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.