Didim’de Esnafa Ustalık Belgesi Çağrısı

Didim’de Esnafa Ustalık Belgesi Çağrısı

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, odaya kayıtlı usta esnafların ’Usta Öğretici’ belgelerini almaları noktasında çağrıda bulundu.Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Pektaş...

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, odaya kayıtlı usta esnafların ’Usta Öğretici’ belgelerini almaları noktasında çağrıda bulundu.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Pektaşoğlu açıklamasında şunları kaydetti; “Ortaöğretim Kurumları ve Mesleki Eğitim Kurumları Yönetmeliklerinin ilgili maddelerine göre ustalık belgesi olup ta yanlarında çırak ve stajyer çalıştıran işletmelerimizin verimli çalışma yapamadıkları ve sorunlarla karşılaştıkları tespit edilmiştir. Bu nedenle İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yaptığımız görüşmeler sonucunda ustalık belgesi olan yanında çırak ve stajyer çalıştıran veya çalıştıracak olan tüm esnaflarımız Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuruda bulunarak usta öğretici/eğitici belgelerini alabilmeleri konusunda yardımcı olunacaktır. Ustalık belgesi olan tüm esnaflarımızı usta öğretici/eğitici belgelerini almak üzere Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmaya davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.