Didim’de Eylül Ayında Deniz Keyfi

Didim’de Eylül Ayında Deniz Keyfi

Aydın'ın Didim ilçesinde deniz sezonu Eylül ayında da sürüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denizin keyfini çıkardı.

- Aydın'ın Didim ilçesinde deniz sezonu Eylül ayında da sürüyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denizin keyfini çıkardı.

Yurdumuzun bazı bölgelerinde şiddetli yağışlar etkisini sürdürürken Ege'nin incisi Didim'de ise tatilciler Eylül ayında deniz keyfi yaşıyor. Eylül ayında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle güzel havayı fırsat bilen Didimliler ile tatilciler Altınkum'da deniz keyfi yaptı. İlçede yaşayan yabancı vatandaşlar, turistler ve Didimliler Güneşli havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklıklarının 30 dereceye kadar çıktığı ilçede sıcak havanın tadını çıkarmak isteyenlerin açık olan kafelerde güneş keyfi yaptı.

Altınkum plajında yaz sezonuna gören az da olsa bir düşüşün yaşandığı da gözlerden kaçmazken Didim’de tatil için gelen yerli turistler ise güzel havadan memnun olduklarını ifade ettiler.

DİDİM’DE EYLÜL AYINDA DENİZ KEYFİ

DİDİM’DE EYLÜL AYINDA DENİZ KEYFİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.