Didim’de Fuarlar Ve 7. Turizm Zirvesi Konuşuldu

Didim’de Fuarlar Ve 7. Turizm Zirvesi Konuşuldu

Didim Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde her ay gerçekleşen Didim Turizm Yatırım Zirvesi değerlendirme toplantısının Haziran ayı oturumu gerçekleşti.Kaymakam İskender Yönden toplantıyı gündemin ilk mad...

Didim Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde her ay gerçekleşen Didim Turizm Yatırım Zirvesi değerlendirme toplantısının Haziran ayı oturumu gerçekleşti.

Kaymakam İskender Yönden toplantıyı gündemin ilk maddesi olan 7. Turizm yatırım zirvesinin hazırlıkları konusuyla açtı. Söz alan Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla hazırlıklar hakkında bilgiler paylaştı. Bu yılki zirvenin 2 Ekim tarihinde tek oturumda gerçekleşmesine ve panel konusunun Dış Politika ve Turizm olmasına karar verildi.

İkinci gündem maddesinde de DİTAB’ın önerisi ile 2015 - 2016 yılı fuarları hazırlıkları görüşüldü. Geçtiğimiz yıl yapılan fuarların değerlendirilmesi yapıldı. Yaz sezonun durumu ve beklentiler konuşuldu. Hangi fuarlara katılacağı konusunda DİTAB’ın hazırlık yapmasına ve turizmcilerle birlikte bir toplantı gerçekleştirilmesine karar verildi.

Didim Ticaret Odası Meclis Salonunda Didim Kaymakamı İskender Yönden başkanlığındaki toplantıya; Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ev Sahibi Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mehmet Çelik, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Yaşar Pektaşoğlu, EKK başkanı Ali İhsan Kubaliç, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, TURSAB BYK Başkanı Tayyar Cengiz, Didim Turizm Danışma Birimi Sorumlusu Ali Yeler, ADÜ Didim MYO Adına Öğr. Gör. Evrim Kamacı Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı ve Meclis Üyesi Ali Hikmet Atilla, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı, Meclis Üyesi Veysel Ece, DİTAB Müdürü Nalan Salan katıldı. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ oğlunun mezuniyeti için şehir dışında olduğundan toplantıya katılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.