Didim’de Girişimcilik Eğitimleri

Didim’de Girişimcilik Eğitimleri

KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 70 saat sürecek olan Temel Seviye Girişimcilik eğitimi; Didim Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde Didim Ticaret Odası’nda başladı.

- KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 70 saat sürecek olan Temel Seviye Girişimcilik eğitimi; Didim Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde Didim Ticaret Odası’nda başladı.

Kendi işini kurmaya yönelik bu programa katılmak isteyerek Çalışma ve İş Kurumu Söke Hizmet Merkezi, Didim Ticaret Odası’na kayıt olan adaylar arasından 25 kişilik ilk grup pazartesi günü eğitimlere başladı. Girişimci adaylarını ziyaret ederek eğitimin başarılı geçmesini temenni eden Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ; alınan bu eğitimin muhakkak hayata geçirilerek Didim’e fayda sağlayacak işlere dönüşmesini temenni ettiklerini bildirdi.15 Eylülde başlayacak 25 kişilik ikinci grup için başvurular devam ediyor. 11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.00'da seçmeler yapılacak. Eğitime katılmak isteyenler söz konusu güne kadar Didim Ticaret Odası’na ve Söke Hizmet Merkezi Müdürlüğüne başvurabilecek.

DİDİM’DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ

DİDİM’DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.