Didim’de Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Didim’de Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Aydın’ın Didim ilçesinde kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 32 saat sürecek olan ’Temel Seviye Girişimcilik’ eğitimi başladı.Kendi işini kurarak KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğind...

Aydın’ın Didim ilçesinde kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 32 saat sürecek olan ’Temel Seviye Girişimcilik’ eğitimi başladı.

Kendi işini kurarak KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden (hibe ve kredi) yararlanmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 32 saat sürecek olan Temel Seviye Girişimcilik eğitimi; Didim Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle Didim Ticaret Odası’nda başladı.

Kendi işini kurmaya yönelik bu programa katılmak isteyerek Çalışma ve İş Kurumu Söke Hizmet Merkezi ve Didim Ticaret Odası’na kayıt olan adaylar arasından 25 kişilik ilk grup eğitimlere başladı.

Girişimcilik eğitimlerinde, katılımcılara, eğitimci Ebru Alp tarafından girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine yönelik çalışmalar düzenlenecek.

Temel Seviye Girişimcilik eğitimini tamamlayarak “Girişimcilik Eğitimi Katılımcı Belgesi” alan katılımcılar kendi işini kurduğu takdirde, KOSGEB mevzuatı çevresinde “Yeni Girişimci Desteği”ne başvurma hakkı kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.