Didim’de Halk Eğitimin Çalışmaları Ele Alındı

Didim’de Halk Eğitimin Çalışmaları Ele Alındı

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Hayat boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısında 2014 yılındaki çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

- Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Hayat boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısında 2014 yılındaki çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Hayat boyu Öğrenme Planlama ve İşbirliği Toplantısı Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu, Didim Belediye başka yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlçedeki tüm kurum ve daire amirleri, Oda ve Meslek Örgütlerinin temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Düzenlenen toplantıda Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner slayt eşliğinde bilgiler verdi. Öner tarafından 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarılırken 2015 yılında eğitim ihtiyaçları doğrultusunda beyin fırtınası şeklinde planlamalar yapıldı. Toplantıda zeytin budana, zeytin fermantasyonu ve salamura işlemleri ile turizm sektörünün ihtiyacı olan ara iş gücü eleman yetiştirilmesi noktasında talepler ele alındı. Ayrıca Belediyenin ihtiyacı olan Cankurtaranlık için kursd açılması kararlaştırıldı.

DİDİM’DE HALK EĞİTİMİN ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

DİDİM’DE HALK EĞİTİMİN ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.