Didim’de İstihdam Garantili Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Didim’de İstihdam Garantili Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Palm wings Beach Resort Hotel arasında Kat Hizmetleri elemanı dalında %50 istihdam garantili Mesleki Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı.

- Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Palm wings Beach Resort Hotel arasında Kat Hizmetleri elemanı dalında %50 istihdam garantili Mesleki Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı.

Protokolde Söke İşkur Şube Müdürü Cemil Altun, Merkez Müdürü Şakir Şahan ve İşletme Müdürü Ercüment Alkaner adına yetkili hazır bulundu. Toplam 536 saat olan kursa 15 kursiyer katılacak. 4 Temmuz 2014 tarihinde sona erecek kursta kursiyerlerin başarılı olmaları kaydıyla istihdam edilecek.

Protokolde konuşan Söke İşkur Şube Müdürü Cemil Altun, “Söke olarak bölgede istihdam garantili 3 kursumuz devam ediyor. Kurslarımızın tamamını Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle işbirliği halinde yürütüyoruz. Bundan sonrada yeni çalışmalarımız olacak ve bu çalışmaları da verimli bir şekilde yürüteceğimizi düşünüyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.