Didim’de Kitap Kurtları Ödüllerini Aldı

Didim’de Kitap Kurtları Ödüllerini Aldı

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ilçe genelindeki ilk, orta ve liselerde gerçekleştirilen “Okumayan Kalmasın” projesi kapsamında en fazla kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.Didim İlçe Milli E...

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce ilçe genelindeki ilk, orta ve liselerde gerçekleştirilen “Okumayan Kalmasın” projesi kapsamında en fazla kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattığı “Okumayan kalmasın” projesi kapsamında, İlk, Orta ve Liselerde gerçekleştirilen sınav neticesinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Atatürk İlkokulunda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kaya Ziya Bacanak ve Hanifi Çelik, Okul Müdürü Adem Koçer ile okul öğretmen ve öğrencileri katıldı

Ödül töreni öncesinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut öğrencilere kitap okumanın kendilerinin gelişimi açısından önemli olduğunu belirterek öğrencilere kitap okumak için zaman ayırmalarını istedi.

Turgut en fazla kitap okuyanın ödüllendirilemeye devam edileceğini belirterek Yaz döneminde de kampanyanın süreceğini ve Ekim ayında sınav yapılıp ödüllerine verilemeye devam edileceğini belirtti.

Ardından İlkokulu kategorisinde tüm dereceleri alan Atatürk İlkokulu öğrencileri ödüllendirildi. İlk 3’e giren tüm öğrencilerde aynı sınıftan çıkarken 1. Olan Beren Gültekin’e Diz üstü bilgisayar,2. Olan Deniz Bütün’e Bisiklet 3. Olan Elif Eylül Özgeç’e de Ipad hediye edildi. Ortaokul düzeyinde Selçuk Özsoy Ortaokulunda İrem Sultan 1. Olarak diz üstü bilgisayar kazanırken, 2. Olan Efeler Ortaokulunda İlayda Toprak Bisiklet, Valiler Ortaokulunda Arda Bozkaya ise 3. Olarak Ipad kazandı.

Liselerde ise Didim Anadolu Lisesinde Zeher Baran 1. olarak diz üstü bilgisayar kazanırken, 2. Olan Esra Karakaya Anadolu Lisesi öğrencisi Bilgesu Baskın Bisiklet, 3. Olan Didim Anadolu Lisesinden Gül Gamze Güner ise Ipad kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.