Didim’de kurumların işbirliği sonuç verdi

Didim’de kurumların işbirliği sonuç verdi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi esnaflarının sorunlarıyla ilgili düzenlenen toplantıda Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a iletilen caddenin ışıklandırılma sorunu...

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Cumhuriyet Caddesi esnaflarının sorunlarıyla ilgili düzenlenen toplantıda Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a iletilen caddenin ışıklandırılma sorunu kısa sürede çözüme kavuşturuldu.

Didim’de geçtiğimiz günlerce Cumhuriyet Caddesinin ışıklandırılmasıyla ilgili olarak dile getirilen sorun çözüme kavuştu. Son yapılan esnfa toplantısında caddenin ışıklandırılması sorununun en kısa sürede tamamlayıp yetiştireceklerini belirten Başkan Atabay, birim amirlerine konuyla ilgili talimat vererek hafta sonuna kadar çalışmanın tamamlanacağı sözünü vermişti. Didim belediyesi ekipleri yaklaşık 2 km’lik Cumhuriyet Caddesinin aydınlatılmasıyla ilgili çalışma yaparak kısa sürede çalışmalar tamamlanırken, Cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Yıllardır dile getirilen sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulması sebebiyle Cumhuriyet Caddesi esnafları Didim Belediyesine teşekkür ederken, Başkan Atabay’a iletilen diğer sorunlarında kısa sürede çözülmesini beklediklerini ifade etti.

Cadde esnafları ayrıca Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetim kuruluna da sorunların çözümü noktasında gösterdiği ilgi ve alakaya da teşekkür edip, Oda yönetimini bundan sonraki çalışmalarında aynı duyarlılığı göstereceğine inandıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.