Didim’de Öğrenciler 75 Gençlik Hatıra Ormanına Fidan Dikti

Didim’de Öğrenciler 75 Gençlik Hatıra Ormanına Fidan Dikti

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri Didim 75 Gençlik Oluşumun da katkılarıyla Didim 75 Gençlik Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirdi.Orman Haftası etkinlikleri ka...

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri Didim 75 Gençlik Oluşumun da katkılarıyla Didim 75 Gençlik Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk İlkokulu 1/D sınıfı ile 4/E sınıfı öğrencileri Didim 75 Gençlik Oluşumun da katkılarıyla Didim 75 Gençlik Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirdi. Akbük yolu üzerinde gerçekleşen fidan dikimine 4/E sınıfı öğretmeni Gönül Topkaç, 1/D sınıfı öğretmeni İsmail Köseoğlu, Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan yardımcısı Aslan Balakan, oluşum üyeleri Ramazan Boztürk, M. Emin Öztürk, Şerif Erul, M. Emin Tural ve Nihat Özçevik ile öğrenciler katıldı.

Didim 75 Gençlik Oluşumunca alınan çam fidanları öğrenciler tarafından toprakla buluşturulurken, öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

Okul öğretmenlerinden Gönül Topkaç Orman haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere ağaç sevgisi aşılamak ve emek vererek üretmenin ne olduğunun anlaşılması için etkinliğin önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan yardımcısı Aslan Balakan ise Oluşturdukları hatıra ormanın içerisinde öğrencilerin bu tür bir çalışma gerçekleştirmek istemelerine kayıtsız kalmadıklarını belirterek, başta Öğretmen ve öğrenciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.