Didim’de Öğretmenlere Balık Ekmek Ziyafeti

Didim’de Öğretmenlere Balık Ekmek Ziyafeti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akköy Su Ürünleri Kooperatifi işbirliğiyle öğretmen ve öğrencilere balık ziyafeti çekildi.Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akköy Su Ürünleri Kooperatifi işbirliğiyle öğretmen ve öğrencilere balık ziyafeti çekildi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki ücretsiz balık dağıtımı etkinliğine izinde olmasına rağmen Didim Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakam adayı Emre can Polat, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürhan Kabakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Akköy Su ürünleri Kooperatifi Cengiz Ovalıoğlu ile Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Akköy Su Ürünleri Kooperatifince ücretsiz olarak getirilen balıklar tencerelerde kızartılarak servis edildi. Öğretmenlerin ve Öğrencilerin yanı sıra vatandaşlara da balık ikram edilirken yaklaşık bin kişiye balık dağıtıldı.

Akköy Su ürünleri Kooperatifi Cengiz Ovalıoğlu Öğretmenler gününe unutmadıklarını belirterek “Geçen yıl bu etkinliği yaptık. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Kooperatifimizden balıkları aldık ve bunu burada dağıttık. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için bu etkinliği devam ettireceğiz” dedi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut ise, “2 senedir bu etkinliği yapıyoruz. Öğretmenlerimiz için okullara da servis yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarının bu tür etkinlikler yapması bizi mutlu ediyor. 2 bin kişiye balık ekmek ikramımız olacak” dedi.

Balık ekmek yiyen öğrenciler ise etkinlikte büyük mutluluk duyduklarını belirterek bu etkinliklerin sürmesini temenni etti. Etkinliğin sonunda izinde olmasına rağmen etkinliğe katılan Didim Kaymakamı İskender Yönden, Akköy Su ürünleri Kooperatifi Cengiz Ovalıoğlu’na teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.