Didim’de Rögar Taşkınları Vatandaşı Rahatsız Ediyor

Didim’de Rögar Taşkınları Vatandaşı Rahatsız Ediyor

Aydın’ın Didim ilçesinde hükmet evleri yıkılarak yerine dikilen 5 katlı binaların alt katlarında etkili yağışlarda rögar kapakları taşkınlığı nedeniyle rutubetten geçilmiyor.Didim Belediyesi tarafında...

Aydın’ın Didim ilçesinde hükmet evleri yıkılarak yerine dikilen 5 katlı binaların alt katlarında etkili yağışlarda rögar kapakları taşkınlığı nedeniyle rutubetten geçilmiyor.

Didim Belediyesi tarafından ruhsat verildikten sonra yıkılan hükümet evlerin yerine yapılan katlı binalar tamamlandıktan sonra konutlar arasında düzenleme yapılmadığında yağmur suların çevreyi göle dönüştürdüğünü belirten Selma Atak, her etkili yağışlarda binaların alt katlarına rögar kapaklarından lağım suları ile karışık su birikintilerin oluştuğunu söyledi. Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaflık yaptığını belirten Atak, kaldıkları apartmanda ve diğer apartmanlar ile bütünlük sağlanacak şekilde yağmur giderlerin olmadığından yağan yağmur suları rögar kapaklarından da girerek taşkınlıklar yaşandığını belirtti.

Bloklar arasında düzenleme yapılarak yol güzergâhları ile yağmur giderlerin sağlıklı olarak tahliye edilmesi için binalarda oturan ev sakinleriyle birlikte Didim Belediyesine dilekçe yazdıklarını sadece zabıta ekibi gelerek ilgilendiğini ancak aylardır hiçbir çalışma yapılmadığını ifade etti. Atak, alt katlarda yaşayan vatandaşların yaşam koşullarının sağlıklı olmadığını söyleyerek yetkililerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.