Didim’de Tenis Kortu İçin Resim Sergisi Açıldı

Didim’de Tenis Kortu İçin Resim Sergisi Açıldı

Aydın’ın Didim ilçesinde, okulların spor faaliyetlerine destek amacıyla ’deniz ve denizcilik’ temalı resim sergisi düzenlendi.Didim Kent Konseyi, Didim Art Resim Gurubu, Didim Help In Hands İngiliz gö...

Aydın’ın Didim ilçesinde, okulların spor faaliyetlerine destek amacıyla ’deniz ve denizcilik’ temalı resim sergisi düzenlendi.

Didim Kent Konseyi, Didim Art Resim Gurubu, Didim Help In Hands İngiliz gönüllü gurubu ve Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Didim D-Marin katkılarıyla ilçedeki okulların spor faaliyetlerine destek amacıyla deniz ve denizcilik temalı resim sergisi Didim D-Marin Yat Kulüp sergi salonunda gerçekleşti.

Açılışı İngiliz sanatçıların temsilcisi ve Didim Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya birlikte yaptılar. Kaya konuşmasında “Bu günkü sergi dünyayı ortak kullandığımız dolayısıyla bize dost ve arkadaş olmayı daha net gösteren bir çalışma, katılanlara emeği geçenlere ve organizasyonu yapanlara teşekkür ederim” dedi.

Sergilenen resimlerin satışı ile elde edilecek gelirin yarısı resim sahibine verilecek kalan yarısı da Didim’e bir tenis kortu kazandırılması için kullanılacak. Yaklaşık 80 eserin yer aldığı sergide 12 İngiliz ressamın 50 tane eseri bulunurken Didim Art Gurubundan 10 sanatçının 20 eseri bulunuyor. Didimli öğrencilerinde 10 kadar resmi sergileniyor ve satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.