Didim’de tenisin gelişmesi için ortak adım

Didim’de tenisin gelişmesi için ortak adım

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün destekleri ve Didim Tenis Akademisi öncülüğünde “Geleceğin tenisçilerini seçelim” projesi başlatıldı.“Geleceğin tenisçilerini seçel...

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün destekleri ve Didim Tenis Akademisi öncülüğünde “Geleceğin tenisçilerini seçelim” projesi başlatıldı.

“Geleceğin tenisçilerini seçelim” Projesi kapsamında ilçede bulunan 5-6-7-8 yaş guruplarına yönelik olarak tüm ilköğretim okullarında tenise uygun bilimsel testler yapılarak seçilen sporcular Didim tenis akademisinin alt yapısına seçilecek ve eğitim almaya başlayacak. Projeyle ilgili bilgiler veren Didim Tenis Akademisi başkanı Seyhan Heb “Proje kapsamında seçilen sporcular düzenlenen ulusal ve uluslar arası turnuvalarda Didim’in ismini tüm Türkiye’ye duyuraca. Didim tenis akademisi kurulduğu günden bugüne büyük bir ilgi görüyor. Tenis sporunun yaygınlaşıp gelişmesi için yapılan bu çalışmalar meyvesini vermeye başlamış ve bir çok yetişkininde tenise başlatmış bulunmaktayız. Amacımız Didim’de tenis turizmini canlandırmak ve Didim’in gelişimine ve tanıtımına katkı sağlamaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.