Didim’de Trafik Kazası; 1 Ağır Yaralı

Didim’de Trafik Kazası; 1 Ağır Yaralı

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen kazadaşŞehiriçi halk minibüsü ile elektrikli motosikletin çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

- Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen kazadaşŞehiriçi halk minibüsü ile elektrikli motosikletin çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Didim -Söke yolu Mavişehir Mahallesi Başkent sitesi önünde meydana geldi. Söke yolu üzerinden Mavişehir istikametine yolcu taşımakta olan D.O’nun kullandığı 09 M 6410 plakalı Şehiriçi Halk Minibüsü, aynı şeritte önünde seyir halinde olan S.Y'nin (17) kullandığı elektrikli motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü motordan düştü. Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine ve Polise bildirdi. Yaralı motosiklet sürücüsü 112 Acil servis ekiplerince Didim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Şehiriçi halk minibüsü ise yol kenarına çekilirken içindeki yolcular boşaltıldı. Kazada Şehiriçi halk minibüsü şoförü ve yolcular yara almazken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DİDİM’DE TRAFİK KAZASI; 1 AĞIR YARALI

DİDİM’DE TRAFİK KAZASI; 1 AĞIR YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.