Didim’de Turizm Haftasında Bisiklet Şenliği Düzenlendi

Didim’de Turizm Haftasında Bisiklet Şenliği Düzenlendi

Didim’de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Şenliği düzenlendi. Apollon Tapınağı önünden toplanan Bisikletçiler farkındalık yaratmak için Altınkum Barış parkına kadar pedal çevirdi.Didim’...

Didim’de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Şenliği düzenlendi. Apollon Tapınağı önünden toplanan Bisikletçiler farkındalık yaratmak için Altınkum Barış parkına kadar pedal çevirdi.

Didim’de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Şenliği düzenlendi. Bugün saat 10:00’da Hisar Mahallesi Tapınak önünde başlayan bisiklet şenliğine DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan, İlçe gençlik ve Spor Müdürü İsmail Savran, Posedion, Didim Apollon ve Didim Bisiklet grubu üyeleri, Yönder Koleji öğrencileri ile çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Bisiklet etkinliği öncesinde Didim Ticaret Odasının yaptırdığı 100 adet tişört ve şapka katılımcılara dağıtıldı.

Tapınak önünden Polisin güvenlik tedbiri altında gerçekleşen yürüyüş Atatürk Bulvarı üzerinden devam edip, Altınkum Barış parkı önünde sona erdi.

Yürüyüş hakkında açıklama yapan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş “Alternatif turizm çeşitliliği yaratmak için GEKA’ya hazırladığımız proje kapsamında turizm haftasında bir farkındalık yaratmak için bu etkinliği düzenledik. Didim’deki mevcut bisiklet grupları da destek verdi. Sağlıklı yaşam içinde bisikletin önemini vurgulamak istedik. Güzel bir etkinlik oldu; emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.