Didim’de Zafer Bayramı Etkinlikleri

Didim’de Zafer Bayramı Etkinlikleri

Aydın'ın Didim ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi. Ellerine Türk Bayrakları alan Didimliler yürüyüşe destek verdi.

- Aydın'ın Didim ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi. Ellerine Türk Bayrakları alan Didimliler yürüyüşe destek verdi.

Didim’de Atatürkçü Düşünce Derneği Didim Şubesi öncülüğünde 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yılı dolayısıyla Fener Alayı düzenlendi.

Didim Belediyesi önünde Saat 20:00’de başlayan yürüyüşe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcıları Ercan Atasoy ile Salih Bankoğlu, CHP’li Meclis üyeleri, ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ile sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda Didimli katıldı.

Müzik eşliğinde Belediye önünde başlayan yürüyüş Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı üzerinden Kent meydanına kadar sürdü. Yürüyüşte Dev Türk Bayrağı ile Dev Atatürk Posteri açılırken, ellerine Türk bayrakları alan Didimliler yürüyüşe katıldı. Bazı Didimliler ile esnaflar yürüyüşe alkışlarla destek verdi.

Yürüyüş esnasında Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemi alırken zaman zaman yürüyüş dolayısıyla bazı sokak ve caddeler trafiğe kapatıldı.

Kent Meydanında sona eren yürüyüş sonrasında bir konuşma yapan ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız 30 Ağustos zaferinin mazlum uluslara örnek olduğunu ifade ederek, Ulu Önder Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan Zaferin Türk milleti tarafından sahip

çıkıldığını söyledi.

DİDİM’DE ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

DİDİM’DE ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.