Didim’de Zeka Oyunları Projesi Okullarda Tanıtılıyor

Didim’de Zeka Oyunları Projesi Okullarda Tanıtılıyor

Didim Kaymakamlığı tarafından uygulamaya konulan “Özgüvenli Gelecek Projesi'nin önemli bir ayağını oluşturan ve Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu koordinatörlüğünde yürütülen “Gelecek Zeka Oyunlarıyla Gelecek Projesi” İlçedeki bazı okullarda tanıtıldı.

- Didim Kaymakamlığı tarafından uygulamaya konulan “Özgüvenli Gelecek Projesi'nin önemli bir ayağını oluşturan ve Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu koordinatörlüğünde yürütülen “Gelecek Zeka Oyunlarıyla Gelecek Projesi” İlçedeki bazı okullarda tanıtıldı.

“Gelecek Zeka Oyunlarıyla Gelecek Projesi” tanıtım çalışmaları proje sorumlusu Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Müdür Yardımcısı Murat Özpınar tarafından 8-12 Aralık tarihleri arasında Denizköy İlkokulu ve Ortaokulu, Akköy İlkokulu ve Ortaokulu, Yalıköy İlkokulu ve Ortaokulu, Gazi İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile Fevzipaşa Akbudak İlkokulu'nda yapılan seminerlerle proje Didim'de yayılmaya başladı.

Proje kapsamında 22-26 Aralık tarihleri arasında ise İlçede bulunan Atatürk İlkokulu, Efeler Ortaokulu, Mahir Özgür Damar İlkokulu Valiler İlkokulu ve Ortaokulunda tanıtım çalışmalarının yapılacağı bildirildi.

DİDİM’DE ZEKA OYUNLARI PROJESİ OKULLARDA TANITILIYOR

DİDİM’DE ZEKA OYUNLARI PROJESİ OKULLARDA TANITILIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.