Didim’deki Esrar Operasyonunda 3 Tutuklama

Didim’deki Esrar Operasyonunda 3 Tutuklama

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro amirliği ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6...

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro amirliği ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Aydının Didim ilçesinde yaz sezonu öncesinde Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro amirliği ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla 6 şüpheliyi gözaltına almış, operasyon kapsamında bir bir şüpheli şahıs ile bir araç ve bir evde yapılan aramalarda 1 adet hassas terazi, uyuşturucu maddelerin sarıldığı şeffaf jelatin ile toplam 7 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirmişti. Olayla ilgili Adliyeye sevk edilen Ö.B (35), M.Ü (34), Y.T (29), R.D (56), A.E (23) ve F.A (31) hakim karşısına çıkarılmıştı. Mahkemeye sevk edilen 6 şüpheliden R.D, M.Ü ve Y.T tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.