Didim’deki Karadenizlilerden Başkan Kubaliç’e Teşekkür Plaketi

Didim’deki Karadenizlilerden Başkan Kubaliç’e Teşekkür Plaketi

Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Kılıç, Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e katkılarından dolayı ziyarette bulundu.Didim Karadenizliler Kültür ve...

Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Kılıç, Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e katkılarından dolayı ziyarette bulundu.

Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Kılıç ile başkan yardımcısı Mehmet Vela, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e katkılarından dolayı ziyaret etti. Ziyarette Didim EKK yönetim kurulu üyeleri Emin Gümüş ile Musa Ada’da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç kendisinin de bir Karadenizli olarak Karadenizliler Derneğin kuruluşundan yer aldıklarını belirterek “Derneğimizin kuruluşundan bugüne bir çok isim görev yaptı. Sizin gibi gençleri bu tür yerlerde görmek güzel; zaten bu derneklerin amacı kültürleri yaşatmak; hemşeriler arasında birlik ve beraberliği sağlamak. Bu noktada bizler üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Kılıç ise yeni yönetim olarak ilk etapta üye sayılarını arttırmayı ve ilçedeki tüm Karadenizlilere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek yapacakları etkinliklerle de bu dayanışmayı arttırmaya çalışacaklarını söyledi. Kılıç 14 Mayıs Cumartesi günü Kent Meydanında yapılacak Grup İmera konserine de Kubaliç’i davet etti.

Ziyaretin sonundan Dernek Başkanı Hakan Kılıç, Kooperatif Başkanı Kubaliç’e teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.