Didimli Minik Öğrencilere Orman Sevgisi Anlatıldı

Didimli Minik Öğrencilere Orman Sevgisi Anlatıldı

Didim Rotary Kulübü, Didim Rotaract Kulübü ile Didim Çiçek Bahçesi Kreşi ortaklığıyla gerçekleştirilen çevre temalı “Bugs Bunny ve Sid Orman Dostu” adlı oyunda minik öğrenciler hoş dakikalar geçirdi.D...

Didim Rotary Kulübü, Didim Rotaract Kulübü ile Didim Çiçek Bahçesi Kreşi ortaklığıyla gerçekleştirilen çevre temalı “Bugs Bunny ve Sid Orman Dostu” adlı oyunda minik öğrenciler hoş dakikalar geçirdi.

Didim Rotary Kulübü, Didim Rotaract Kulübü ile Didim Çiçek Bahçesi Kreşi işbirliğiyle düzenlenen “Bugs Bunny ve Sid Orman dostu” adlı oyunda minik öğrenciler hoş dakikalar geçirdi. Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleşen Yel Değirmeni Oyuncular tarafından sergilenen müzikli çocuk oyununda minik öğrencilere Çevre ve Orman sevgisi ve temizliği konusunda eğitici bilgiler verildi. Zaman zaman öğrencilerin de katıldığı oyunda öğrenciler gönüllerince vakit geçirdi. Oyun sonrasında Orman Genel Müdürlüğünce bağışlanan ücretsiz fidanlar minik öğrencilere dağıtıldı.

Oyunla ilgili konuşan Didim Rotary Kulübü Başkanı Serkan Demirbaş ile Didim Rotaract Kulübü Başkanı Serkan Bayar, Çevre temizliği konusunda eğitici oyunları Didimli çocuklarla buluşturduklarını belirterek “Oyunu sadece Didim merkezde değil mahallelerdeki okullarımızla da buluşturduk. Hem minik öğrencilerimiz hoş vakit geçirdi hem de ağaç sevgisi öğrenciler aşılandı. Oyunlar sonrası da öğrencilerimize ücretsiz fidan dağıttık.” dedi.

Didim Çiçek Bahçesi Kreşi Müdürü Gül Börekçi ise kreş olarak sosyal ve kültürel anlamda etkinlikler yaptıklarını ve bu etkinliklerin bugünkü ayağında öğrencilere ağaç ve orman sevgisinin verildiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.