Dijital pazarlama profesyonelleri Digitalzone18’da buluştu

Dijital pazarlama profesyonelleri Digitalzone18’da buluştu

Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı Digitalzone’18 başarıyla gerçekleşti. Zeo Agency’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği konferans, sektörün profesyonellerini dijital pazarlamanın öncü isimleriyle buluşturdu.

Sektörün kalbi iki gün boyunca burada attı.

Avrupa’nın seçkin dijital pazarlama uzmanları ve sektörün öncü isimleri Digitalzone’da bir araya geldi. Digitalzone’18, yaklaşık 700 profesyonelin katılımıyla 18-19 Ekim günleri Radisson Blu Hotel Şişli’de gerçekleşti. Dünyanın en büyük markalarından gelen profesyoneller deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar, en yeni trendleri anlattılar. Sadece anlatmakla kalmadılar, her oturumda 15 dakika boyunca katılımcıların sorularını yanıtladılar. Bu sene soru-cevap oturumlarında da dijitalleşmeye giden Digitalzone, katılımcıların sorularını uygulama üzerinden aldı. Dijital pazarlama sektörünün tüm alanlarında yeni fikirlerin dile getirildiği konferans, sadece iki gün içinde katılımcılarına yepyeni kapılar açmayı başardı.

Çarpıcı Başlıklarda Ufuk Açıcı Sunumlar

SEO’nın yanı sıra dijital pazarlamanın diğer alanlarına giderek daha fazla eğilen Digitalzone’da bu yıl PPC, performans pazarlama, içerik pazarlaması, video pazarlaması gibi alanlarda ön planda olan profesyoneller  sunumlar yaptı. Yaratıcı fikirlerin dile getirildiği ve canlı tartışmaların yaşandığı konferansta, farklı başlıklarda 23 ayrı sunum yapıldı. Sunum yapan uzman isimler arasında MobileMonkey’den Larry Kim, MobileMoxie’den Cindy Krum, Polemic Digital’den Barry Adams, Google’dan Fatih Özkösemen ve Gary Illyes, Elephate Agency’den Bartosz Góralewicz, Facebook’tan Rıza Selçuk Saydam, Zeo Agency’den Yiğit Konur, Godaddy’den Selina Bieber ve daha pek çok isim yer aldı.

SEO Uzmanlarının Geleceği Tehlikede mi?

İlk gün içerik pazarlaması, video pazarlaması, kullanıcı deneyimi ve sosyal medya pazarlaması konularında yapılan sunumların ardından, ikinci gün “Search” başlığına yoğunlaştı. Bu başlıkta PPC reklamları, arama motoru optimizasyonu, arama motoru pazarlaması, sosyal medya reklamları alanlarında oldukça önemli oturumlar yapıldı. Larry Kim’in Unicorn’lardan ilham alan konuşması beğeni toplarken, farklı başlıklardaki pek çok konuşma yeni alanlara ve yeni yöntemlere değindi. İçerik hazırlamaktan içerik pazarlamaya, yeni nesil teknolojilerden makine öğrenmesine yeni tartışmalar gün ışığına çıktı. “SEO uzmanlarının geleceğinin tehlikede olabileceği” söyleyen Yiğit Konur’un ve Cindy Krum’un makine öğrenmesi ile ilgili ufuk açıcı sunumları dikkat çekti.

Güçlü Sponsorlar, Kusursuz Organizasyon

Zeo Agency ekibi bu yıl 6. kez düzenlediği Digitalzone’da yine büyük bir başarıya imza attı. İki gün boyunca başarılı biçimde devam eden organizasyonda, simultane çeviri yapıldı. Kusursuz ilerleyen simultane çeviri hizmetleri, tüm katılımcıların konferansa etkin biçimde yer almasına ve maksimum fayda sağlamasına olanak tanıdı. Önemli markaların sponsor olarak destek verdiği konferansa bu yıl DeepCrawl ve SEOmonitor Elmas Sponsor; SEO PowerSuite, cognitiveSEO, Topvisor, GoDaddy, ahrefs Platin Sponsor; BrandMentions, Optmyzr ve icerik.com Altın Sponsor olarak destek verdi. Gümüş Sponsorlar olarak Flamingo Game Studio ve Vimark’ın yer aldığı konferansın İletişim Sponsorları kariyer.net, İstanbul Find, sliConf ve ArtıPR oldu. Digitalzone18, Acıbadem, AjansPress, Uber ve +90 3B Dijital Fabrika tarafından da desteklendi.

Sektörün Kalbi Digitalzone’da Attı

Katılımcılarına önemli sunumları izlemek ve yeni fikirlerle tanışmanın yanı sıra network genişletme fırsatı da veren Digitalzone, iki gün boyunca sektörün kalbinin attığı yer oldu. Zeo Agency tarafından 2013 yılından bu yana düzenlenen ve alanında Doğu Avrupa’nın en büyük etkinliği olarak öne çıkan Digitalzone, bu yıl da katılımcıların memnun etti. Google görsel aramaları efektif kullanmaktan makine öğrenmesinin yeni biçimlerine, Google’ın yeni yaklaşımlarından yeni nesil dijital pazarlama anlayışlarına sektörün her alanında yeni fikirlerle buluşan katılımcılar, konferanstan yeni bakış açıları kazanarak ayrıldı. Video içeriklerinin önemi ve görsel aramanın yeni dinamikleri de öne çıkan konular arasında yer aldı. Her geçen yıl kendini geliştiren, yeni başlıklarla büyüyen ve katılımcı sayısını artıran Digitalzone, 2019 için şimdiden büyük bir heyecan uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.