Dijital pazarlamada büyüme atağı

Dijital pazarlamada büyüme atağı

Dijital pazarlama ajansı SEM, deneyimli ekibiyle yurt dışı pazarlarda büyümeyi hedefliyor.Türkiye’nin ilk arama motoru pazarlama ajansı olarak 2007 yılında kurulan SEM, dijital pazarlama dünyasının za...

Dijital pazarlama ajansı SEM, deneyimli ekibiyle yurt dışı pazarlarda büyümeyi hedefliyor.

Türkiye’nin ilk arama motoru pazarlama ajansı olarak 2007 yılında kurulan SEM, dijital pazarlama dünyasının zamanla değişen ihtiyaç ve beklentilerine göre kendini yenilemeyi sürdürüyor. Gelişme sürecinde markaların ihtiyaçları doğrultusunda arama motoru optimizasyonu, web analytics danışmanlığı ve yazılım arayüzü hizmetleri konusunda da destek vermeye başlayarak hizmetlerini genişleten şirket, sahip olduğu bilgi birikimini ve teknik mükemmeliyeti o dönemde yeni gelişen görsel ve video reklamcılığında markalar için faydaya dönüştürerek çözümler sunmaya başladı.

Markalara sağladıkları en önemli katma değerin pazarlama bütçelerini daha sağlıklı kullanmalarına olanak tanımak olduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, "Dijital pazarlama, arama motoru optimizasyonu (SEO), veri analizi ve bilimi, kullanıcı deneyimi ve dönüşüm optimizasyonu alanlarında sunduğumuz hizmetler sayesinde müşterilerimizin pazarlama faaliyetlerini doğru zamanda, doğru kanalda ve doğru mesajla gerçekleştirmelerine olanak tanıyoruz. Ayrıca Google Cloud teknolojisi üzerinde geliştirdiğimiz yazılım, veri transferi ve arayüz çözümlerimizi de müşterilerimize hizmet olarak sağlıyoruz" diye konuştu. Yılmaz, “Uzun yıllardır markalara sunduğumuz dünya standartlarında hizmet, yabancı firmaların da ilgisini çekiyor. Uzun zamandır yurt dışından aldığımız taleplere yanıt vermeye başladık. Bu konuda gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladık ve SEM’in global açılımına start verdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.