Dikilide Zabıta Haftası Kutlamaları Başladı

Dikili'de Zabıta Haftası Kutlamaları Başladı

Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Dikili Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Yapılan törenin ardından ilçede görev yapan tüm zabıta personeli vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla buluşarak bu anlamlı güne dayanışmayla başladı.

- Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Dikili Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Yapılan törenin ardından ilçede görev yapan tüm zabıta personeli vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla buluşarak bu anlamlı güne dayanışmayla başladı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'la beraber CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Alaattin Yüksel, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Belediye meclis Üyeleri Adil Kırgöz, Murak Duruk, dernek ve siyasi partilerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreninin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Dikili Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Önalan, “Dikili Belediyemizin halka en yakın hizmet birimi üyeleri olarak sorumluluk alanlarımız olan Çandarlı ve Dikili Merkez'de halkımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için görev yapmaktayız. Zabıta Müdürlüğümüzün mevcut kadrosunda görev yapan tüm arkadaşlarımız özveriyle halkımıza hizmet sunarken ceza yazan değil, çözüm bulan ve halkımızın gerçek manada anlayabileceği, sevip ve saygı duyduğu bir teşkilat üyesi bilinciyle görev yapmaktadır. Bu inançla ülkemizde görev yapan tüm Zabıta Teşkilatlarımızın üyelerinin bu önemli gününü kutlar, çalışma arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.”

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'da, Zabıta Haftası nedeniyle yaptığı konuşmasında sosyal demokrat belediyeciliğe vurgu yaparak, 'Biz halkın belediyesiyiz bu doğrultu da tüm birimlerimizin kapıları halkımıza sonuna kadar açık. Halkımızla en çok temas eden ve ilçe halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta arkadaşlarım bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

DİKİLİ'DE ZABITA HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

DİKİLİ'DE ZABITA HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.