Din Görevlileri Hastaları Ziyaret Etti

Din Görevlileri Hastaları Ziyaret Etti

Nazilli İlçe Müftülüğünde çalışan din görevlileri, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek çikolata ikram edip 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

- Nazilli İlçe Müftülüğünde çalışan din görevlileri, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek çikolata ikram edip 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

İlçe Müftülüğü personeli, Cami ve Din görevlileri haftası nedeni ile etkinliklerini sürdürüyor. Nazilli İlçe Müftülüğü görevlilerinden Murakıp Hasan İnkaya ile hastanede görevli imam hatipler Mehmet Emin Avcı ve Hamdi Uysal, hastane yöneticileri ile başhekimi makamında ziyaret etti. Daha sonra müftülük heyeti Cami ve Din görevlileri haftası nedeni ile hastanede servislerde yatan hasta ve refakatçilerini ziyaret ederek, ikramlarda bulundu. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve haftaları hakkında bilgiler veren müftülük görevlileri daha sonra da Cezaevi, Huzur Evi, Sevgi Evleri, Rehabilitasyon Merkezleri ve Alzheimer merkezine de ziyaretlerde bulundular.

DİN GÖREVLİLERİ HASTALARI ZİYARET ETTİ

DİN GÖREVLİLERİ HASTALARI ZİYARET ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.