Doğal Saç Boyasını Keşfet!

Doğal Saç Boyasını Keşfet!

Her kadın saçlarının bakımlı ve güzel görünmesini ister. Ancak genetik faktörler, çevresel faktörler ve stres gibi daha birçok unsur saçların canlılığını kaybetmesine ve beyazlamasına sebep olabilir.

Doğal Saç Boyasını Keşfet!

Beyazlayan saçlar kişiyi son derece rahatsız eder ve saçın renk bütünlüğünü bozar. Bunun içinse saç boyaları tercih edilir. Şunu da mutlaka belirtmeliyiz ki günümüzde saç boyaları sadece beyazları kapatmak için değil, saçları renklendirmek, değişiklik sağlamak ve bakımlı görünmek içinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Saç boyası tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur doğal veya bitkisel türevli içeriklerden elde edilmesidir. Çünkü saç diplerden başlayarak uç kısımlara doğru boyanır. Kimyasal içeriği yüksek olan saç boyaları saça ve saç derisine zarar verebilir. Bu durum saç diplerinde hassasiyet,  gibi farklı sorunlara da yol açabilir. Tüm bunları engellemek için doğal türevli saç boyalarının kullanılması tavsiye edilmektedir. Bu nokta Herbatint saç boyası tercih edebilirsiniz.

Herbatint doğal saç boyası, yoğun renk pigmenti sayesinde saçlardaki beyazları kapatmaya yardımcı olur. Doğal içeriği saçlara zarar vermez, nemlendirici etkisi sayesinde saçlara yumuşaklık ve doğal bir parlaklık kazandırır. Her tene,saç rengine ve tarzına uyum sağlayan Herbatint renk seçeneklerinde kumral, kızıl, altın sarısı, çikolata gibi daha onlarca renk skalasına sahiptir. Herbatint saç boyası kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Evde Saç Boyama Adımları

Gerekli malzemeler;

  • Eldiven
  • Karıştırma kabı
  • Havlu
  • Toka
  • Tarak

Püf noktalar;

  • Uzun veya kalın telli saçlara sahipseniz en az 2 kutu boya alın.
  • Boyanın saçınızda daha iyi tutması için en az 24 saat yıkanmamış olmasına dikkat edin.
  • Yumuşaklık sağlaması için boyama sonrası mutlaka saç kremi uygulayın.
  • Saçlarınızdaki rengi korumak ve kalıcılığını arttırmak için boyalı saçlar için şampuan tercih edin.

Saçlarınızdaki beyazları kapamak, yeni renkler denemek ve saçlarının daha bakımlı görünmesini sağlamak için tüm  Herbatint renklerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.