Doğan Cüceloğlu: Aile İçinde İletişim Çok Önemli

Doğan Cüceloğlu: "Aile İçinde İletişim Çok Önemli"

İzmir'in Aliağa ilçesinde, öğrenci ve velilere yönelik verilen seminerler kapsamında, Psikolog ve İletişim Psikolojisi Uzmanı Doğan Cüceloğlu, 'Ailede İletişim ve İlişki Farkındalıkları' konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

- İzmir'in Aliağa ilçesinde, öğrenci ve velilere yönelik verilen seminerler kapsamında, Psikolog ve İletişim Psikolojisi Uzmanı Doğan Cüceloğlu, 'Ailede İletişim ve İlişki Farkındalıkları' konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu, Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen seminerde, anlamlı ve keyifli bir yaşam için ipuçları verdi. Aliağa Belediyesi tarafından organize edilen seminere katılan Cüceloğlu, "Aile ve toplumlar arası ilişkiler çok önemli, özellikle aile içinde iletişim kurmak, çocukların gelişiminde ve eğitiminde de çok etkili. İki türlü insan vardır. Bilen insan ve öğrenen insan. İzmirlilerin öğrenen insanlar olduğunu hissediyorum. Öğrenen insan olmaya, gelişmeye, yaşamla dans etmeye devam edin" dedi.

Seminerin sonunda sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, katılımından dolayı Doğan Cüceloğlu'na teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

DOĞAN CÜCELOĞLU:

DOĞAN CÜCELOĞLU:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.