Doğru Estetik Tedavi Cilt Genetik Testi İle Keşfediliyor

Doğru Estetik Tedavi Cilt Genetik Testi İle Keşfediliyor

Cildin genetik yapısını, güçlü ve zayıf yönlerini analiz eden Cilt DNA testi, Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde uygulanmaya başlandı.Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde uygulanma...

Cildin genetik yapısını, güçlü ve zayıf yönlerini analiz eden Cilt DNA testi, Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde uygulanmaya başlandı.

Estetik International Sağlık Grubu bünyesinde uygulanmaya başlayan Cilt DNA testi hakkında bilgiler veren Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Cilt DNA testi, cildin genetik açıdan en önemli bilimsel verilerini içeren testlerden bir tanesi. Estetik International kliniklerimizde uyguladığımız bu test, hastalarımıza hangi ürünlerin ve hangi tedavilerin genetik karakteriyle uyumlu olduğunu anlamamızda fayda sağlıyor. Bu doğrultuda, erken teşhis gibi pek çok avantajı da beraberinde getiriyor” dedi.

GENÇ KALABİLME FORMÜLÜ CİLT DNA TESTİNDE

Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Eğer cildinizin yatkınlıklarını, güçlü ve zayıf yönlerini bilirseniz bu doğrultuda yaptıracağınız cilt bakımı, medikal tedaviler ve estetik uygulamalar size en doğru, bilimsel ve sağlıklı olan seçimi sunacaktır” dedi. Erken teşhisle kırışıklıklar çıkmadan ya da benzeri cilt form kayıplarını yaşamadan, önlem alınabileceğini ve ufak müdahalelerle yaşlanmanın önüne geçilebileceğini söyleyen Dr. Ataönder, “Cilt DNA testi bize bu çerçevede çok faydalı bir rapor sunuyor. Raporu analiz ediyoruz ve hastalarımıza en doğru tedavi protokollerini belirleyerek, belki de yüzyıllardır aranan genç kalabilme formülünü sunuyoruz” şeklinde konuştu.

ÇOK PRATİK VE BASİT BİR TEST

Cilt DNA testi için yanak içinden basit bir şekilde sürüntü alındığını ve sonuçların 2 hafta içinde belli olduğunu söyleyen Ataönder test sonuçlarının içeriğinden bahsetti. Yaptığı açıklamada cildin yaşlanmasını 5 farklı faktöre bağlayan Ataönder, Cilt DNA testinde kişinin bu 5 faktör içindeki risk profilinin tanımlandığını söyledi. Ataönder sözlerine şöyle devam etti: “Esneklik, glikasyon, güneş ve serbest radikal hasarı ve hassasiyet derecesiyle cilt değerlendirilir. Siz bu testi yaptırdığınızda, gelecekte önünüze çıkabilecek cilt problemlerinden, kanser ve benzeri cilt hastalıkları potansiyelinize kadar öğrenebiliyor ayrıca kolajen seviyenizden, kırışıklık ve benzeri yaşlılık belirtilerinin ne olabileceği hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Sonuç olarak bu bilgiler ışığında cilt bakım ürünlerinden, medikal ve estetik uygulamalar içerisinde hangisinin size en fazla faydayı sağlayabileceğine kadar geniş bir yelpazede veri elde edebiliyorsunuz. Bu da erken teşhis, doğru tedavi ve etkili cilt uygulamalarını kısaca yaşlanmanın önüne geçmenize olanak sağlıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.