Doğu Kışı Yaşarken Ege Yazı Yaşıyor

Doğu Kışı Yaşarken Ege Yazı Yaşıyor

Türkiye’nin birçok şehrinde kış kapıya dayanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Turizm cenneti Bodrum’da vatandaşlar denize girerek yazı yaşıyor.

- Türkiye’nin birçok şehrinde kış kapıya dayanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yazdan kalma günler yaşanıyor. Turizm cenneti Bodrum’da vatandaşlar denize girerek yazı yaşıyor. Hava sıcaklığının güneşin altında 30 dereceye ulaşması ile birlikte birçok vatandaş ve az sayıda yabancı turist denize girerek serinlemeyi tercih etti. Deniz sıcaklığının 24 derece olduğu Bodrum’da vatandaşlar sahilleri doldurdu. Kumbahçe, paşatarlası, Gümbet, Bitez ve bir çok sahili dolduran az sayıda yabancı turist ve vatandaşlar güzel havanın doyasıya tadını çıkardı. Denize giren vatandaşlar havanın sıcak olması nedeniyle denize girdiklerini belirterek “sıcak havayı fırsat bilip denize giriyoruz. İstanbul, Ankara sobaları yakarken biz burada denizin keyfini çıkarıyoruz. Bodrum’da çok güzel bir hava gördüğünüz gibi herkes denizde” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, sıcak havanın hafta sonuna kadar normallerin üstün de gideceği ara ara rüzgarlı bir hava olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.